Hälsa & Livsstil

Ny taktik!

Av
den
30 januari 2014

Min taktik med att sluta äta godis, äta onyttigheter och dricka läsk SAMT träna dagligen gick inte alls så som jag ville! 

Jag fortsatte att ÖKA i vikt!….? Vafaan?!

Och jag VÄGRAR se ut/känna mig så här i vår/sommar så nu är det hårda tag som gäller. Jag skiter i om det är det bästa sättet men just nu måste jag få snabba resultat innan jag tröttnar helt.
Jag tänker räkna kalorier. Egentligen det värsta tänkbara sättet för mig men som sagt, jag vill ha snabbt resultat, iallafall i början.

Om jag äter och dricker för 1000 kcal om dagen så borde jag gå ner ca 1 kg i veckan. Då borde jag hinna gå ner 12-15 kg till i början på maj.
Det är min plan, mitt mål.
Jag ska ner mycket mer än så men jag måste börja någonstans….

Till min hjälp kommer jag att använda Lifesum, tidigare Shape Up. Där fyller man först i sina mål och sedan fyller man i allt man stoppar i sig, och även tränar, för att hålla koll.
Jag tror att jag behöver det, det är nog nyttigt att se hur mycket man faktiskt stoppar i sig per dag. Och jag äter nog mycket, väldigt mycket, onödigt, fast jag inte ens är hungrig. Det slinker ner både det ena och det andra och mycket beror på rökstoppet och mycket beror på att jag är uttråkad. Jag behöver en sysselsättning!

 

Jaja nu får vi se hur detta går, håll en tumme… eller 14!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  30 januari 2014

  Jag använder också den, gratisversionen, men jag tycker det är svårt att mata in allt dag för dag :-/
  Och veta vad allt väger och så 🙁
  Kramis

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 69
 • 2 591
 • 402 703
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök