Vardagsliv

Nu tar jag “helg”

Av
den
6 september 2016

Efter att ha jobbat i 6 dagar och dessutom hela helgen gick jag äntligen “på helg” idag efter jobbet.
Firade med att bjuda Dan på Burger King 😋 och sen åkte vi förbi Cigges där jag uppgraderade min ecigg.

Fixade klart matlistan på Ica Maxi och gjorde en beställning så imorgon förmiddag ska maten hämtas, så himla smidigt! Har ägnat hela eftermiddagen i sängen med datorn i knät. Jag har gått igenom hela min kalender, skrivit in matlistan, svarat på och gått igenom mail och rensat lite bland mina Spotify-listor, och så läst lite till. Är inne på den sista boken av Lars Kepler nu, sen måste jag vänta till i slutet på oktober innan den nya boken släpps.
Funderar på att börja läsa Läckberg och se om det är något som passar mig.

Benjamin ringde och undrade hur det var med oss. Han börjar tröttna på att sitta häktad nu och det är ju förståeligt. Nu är iallafall polisrapporten klar så förhoppningsvis åtalas han nu i veckan eller senast nästa.

Simon stackaren kommer att bli av med sin lägenhet så han letar för fullt efter ett nytt boende.
Han bodde ju först i ett rivningskontrakt, en tvåa, i över ett år. När han blev uppsagd från den lyckades hyresvärden ordna en etta åt honom och det lät som om han skulle kunna få vara kvar där ett längre tag men tyvärr så ska de tydligen renovera hela huset och han måste vara ute senast sista november.
Han han riktig tur så kommer hans chefer att kunna hjälpa honom med ett boende, så nu håller vi tummarna!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 233
  • 857
  • 404 625
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök