Livet som farmor och mormor

Nu sover dom äntligen

Av
den
18 oktober 2020

Vi har fått en liten tjej med magont och Paulina får inte sova på nätterna. Ja inte Noelle heller…

Jag vaknade redan strax efter fem imorse så när klockan var nio gick jag hem till Paulina för att försöka avlasta lite.
Först fick Noelle oljemassage och sen fick hon ligga med magen på min arm och då lugnade hon till sist ner sig litegrann. Jag lindade in henne och satte på en app med lugna ljud. Nu ligger hon i babynestet och lyssnar på “livmoderljud” och sover.
Jag har bett Paulina att försöka sova så hon ligger här bredvid, men jag vet också att det är svårt att sova på beställning.

Någon vecka gamla foton, naveln har trillat av nu…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  18 oktober 2020

  Men lilla stumpan, ont i magen är inte kul, det låter skönt med massage, hoppas det hjälper <3

  • Svara

   Saija

   19 oktober 2020

   Det är sååå synd om henne när hon har ont. Små bebisar ska INTe ha ont 🙁
   Massagen hjälper för stunden men efter en stund har hon ont igen.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 227
 • 861
 • 348 737
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök