Vardagsliv

Nu ser jag ut!

Av
den
25 mars 2018

Vaknade hyfsat tidigt imorse och njöt i soffan med datorn i knät med massor av kaffe innan jag tog tag i dagen. Söndag är ju lika med städdag och förra helgen blev det inget städa eftersom jag var i Säter.

Solen sken och jag som stört mig på mina skitiga fönster i flera veckor tog mig i kragen och putsade dem, och wow vilken skillnad!

Dammsög, skurade golven, skurade badrummet, städade skafferiet och köket och sen gick vi på en promenad i det underbara vårvädret 😍

Till middag blev det tacos och nu har jag ont i magen. Men jag tror att boven är filmjölken jag åt i eftermiddags 🤔 Trodde att min laktosmage skulle klara det men jag verkar ha fel. Nästa gång blir det iallafall laktosfri!

Nu ska jag läsa en stund och sen försöka sova, tidig morgon väntar.

Förresten, den 1 april börjar jag jobba heltid! 😁

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  28 mars 2018

  Jag tycker ju att du redan jobbar minst heltid…sen minns jag alla mina år som egenföretagare och konstaterar att jag nog jobbat minst 1½ tid…alla dagar var ju minst 12 timmar långa, ofta 16, pusspåreduktigadotter

  • Svara

   saija

   7 april 2018

   Jag slipper de fasligt tidiga morgnarna nu. Istället går jag upp strax innan klockan sex, bussen går klockan sju och jag börjar jobba klockan åtta. Men däremot blir ju dagarna kännbart längre, jag är hemma från jobbet klockan sex på kvällen. Men nu är det ju ljust ute iallafall även när man komme rhem så det känns skönt 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 69
 • 2 591
 • 402 701
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök