Vardagsliv

Nu kan vi sitta ute

Av
den
5 april 2009

Har ägnat tre timmar nu på kvällen åt att röja och städa på altan så nu är det så fint det kan bli.
Nu hoppas jag bara att Kopparstaden kan få tummen ur och komma och byta golv och tak åt oss. Jag vill inte vänta en sommar till!

Chicago har varit med Magnus och Hanna idag och de hade haft det jättebra och det är kanon för lilla Chicago att få socialtränas lite. Han flyttar förresten troligtvis på tisdag.

Jonas, jag, Maxi och Candie gick en lång sväng i området mitt på dan då faktiskt solen tittade fram. Senare på eftermiddan åkte vi in till stan och tränade Candie lite. Hon fick se både vagnar, rullatorer, små och stora människor, entredörrar öppnas och stängas, uppleva konstiga ljud mm. Jättebra träning för vår lilla tös!

Jag älskar henne sååå och är så himla stolt över henne – hon är så duktig!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  Milo

  6 april 2009

  Härligt med altan!!! *avis* Vill ha större balkong än vi har… den är verkligen mini… *s*

  När kommer ni och hälsar på då!!! 🙂 :innocent: :kiss: puss å kram

 2. Svara

  Ullis

  8 april 2009

  Hej!
  Var det inte du som var på tv igår? I Fråga Åsa? Mkt intressant program i alla fall!!

 3. Svara

  Anki N

  8 april 2009

  Finns det något mer nerpressande än VÄNTAN…? Tänkte på altan där..
  Hörru du så bra du gjorde dig på TV, gillar Er dialekt, jag är lite så här dialekt favo. Själv låter vi som jag vet inte vad här nere i skogarna..min älskling har underbar dialekt han är från Sörmland.
  Jobbigt de där med humöret du, jag blir inte heller så söt o go de där dagarna men inte alls som du verkar bli, bara lite mer mottaglig så att säga. Kul att se och höra Er.
  Kramiz Anki N

 4. Svara

  Anki N

  12 april 2009

  Hoppas Du/Ni har en go och glad Påskhelg. 🙂

 5. Svara

  Gabriella

  12 april 2009

  Vad fin du var på tv!
  Kul att få se dig “live” oxå 🙂

  Har tyvärr pms med och vet tyvärr vad det innebär…
  Mina barn kallar mig häxan de dagarna..hmmm..o,ja..jag är väl det då 8) 👿

  Hoppas er påsk har varit bra!

  Kram kram 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 1 752
 • 392 840
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök