Balkong

Nu blommar det! Balkongen är så gott som klar!

Av
den
4 juni 2020

I förra veckan skjutsade Anders mig till Plantagen för att köpa jord och blommor.
Jag kan ingenting om vad man ska/bör ha så jag gick helt enkelt på färg och så läste jag på lapparna om växterna tyckte om sol. Jag har ju full sol på balkongen från ca 14-21 så de måste klara av det iallafall.

Gult och orange i olika nyanser.

Packar bilen och ser givetvis att de säljer blommor utanför Ica Maxi också så jag var ju tvungen att gå och kika, och kom ut med 6 blommor till!

Jag passade på att ta hem Paulinas nya tv från NetOnNet när jag hade skjuts. Eftersom hon varken hade tv eller dator föreslog jag en tv, att sen sitta och amma halva dygnet utan at ha tv kommer att bli dötrist.

Tack och lov fick jag hjälp av Anders att bära upp allt, jordsäckarna var TUNGA!

Tanken var att jag skulle gå och lägga mig och inte alls börja plantera på en gång men det kliade i fingrarna och jag kunde helt enkelt inte låta bli.

Japp, hela vardagsrummet blev skitigt och fullt med jord!

En balkonglåda av tre klara

Färgglatt!

 

Jag är supernöjd! Kul att ha blommor igen (det var mååånga år sen jag hade lust) och kul med massor av färg (för en gångs skull)

Min lilla oas

Inviger med jordgubbar och grädde, favoriten på sommaren!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 3 293
  • 398 723
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök