Vardagsliv

Nu är det heelg!

Av
den
20 februari 2010

Nu äntligen är det helg för mig också.

Har jobbat idag och dagen gick fort med en ny kampanj ute.
Jonas hämtade upp mig på jobbet och vi åkte och handlade lite innan vi åkte hem och åt middag.

Sen väntade ett VARMT bad. Vi har det jättekallt inne på jobbet. Det är nåt fel på ventilationen så det blåser in kalluft från entrédörrarna rakt på oss i kassan, och det drar även från fönstren bakom oss vilket innebär att vi har iskalla ryggar och nackar – inte bra alls!

Efter badet hade Simon och jag vattenkrig här hemma!
Haha, det började med att han sprutade kallt vatten på mig med en blomspruta när jag satt i badkaret. Han fick igen med duschslangen, fast han var feg och gömde sig bakom dörren.
Kriget fortsatte senare utanför badrummet så nu är halva lägenheten blöt, haha…. Så kan det gå!

Fick ett sms om att det fanns en tårta att hämta hos grannen så jag skickade dit Paulina. Nu har barnen mumsat tårta och nu börjar OS-sändningarna så jag vet vad jag har att göra hela kvällen.

Inte för att jag tittar, men min kära sambo har plötsligt blivit en sportfantast! Gah!
Och jag som skrev bara för någon vecka sedan att jag var så glad över att min sambo INTE tyckte om att titta på sport!


Nu ska jag fortsätta pyssla lite med min blogg.
Som ni ser har jag lagt in ett nygammalt tema, ett som jag trivdes bra med. Och eftersom jag tänkte lägga i en del tips om bla wordpress, photoshop mm så småningom vill jag ha utrymme för att samla allt på en och samma sida!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 111
  • 759
  • 430 780
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök