Webbigt

Nostalgigodis

Av
den
4 december 2016

För en herrans massa år sedan var vi hela familjen på Leksand sommarland och på vägen ut när vi skulle hem köpte jag ett gäng klubbor. I bilen på vägen hem öppnade jag den första och åhh vad god den var!

Letade efter liknande klubbor överallt men de fanns ingenstans!

Året därpå när vi åkte till Sommarland igen passade jag på och köpte med mig 20 stycken 😀

Jag fortsatte att febrilt leta efter klubborna i alla små kiosker jag hittade men nej, klubborna fanns ingenstans.
Efter ytterligare något år öppnade det en stor godisbutik i Vansbro och jag ringde dit för att fråga om de visste hur man kunde få tag i dem, och det visste dom, de kunde beställa hem en hel påse åt mig. Så jag beställde en påse, med 60 stycken!

Sen var jag nöjd i några år, haha… men ibland får jag ett sug, just efter de klubborna.
Här om veckan fick jag för mig att googla, nu för tiden finns ju i stort sett allt att hitta på nätet. Och efter en liten stunds letande hittade jag HappyCandy där de fanns att beställa.

Köpte hem hela lagret, med andra ord 10 stycken, inte så fasligt många. 😬 Och så råkade jag se att det även fanns ett annat favoritgodis där, krokodiltårar!
De brukade finnas att köpa i en liten kiosk på stan men de har bommat igen sen några år och jag har inte sett dem någon annanstans. Så givetvis var jag ju tvungen att beställa lite såna också.

Dan fick en liten present och sen slank det med tuggummi och Pocky med, kul att testa lite nytt.
Så, nu är jag nöjd igen för några år framöver! 😜

Taggar

28 november 2016

4 december 2016

LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Choco-Bako AB

  25 augusti 2022

  Hej!
  Om det är klippklubbor du pratar om så är det vi som gör dem. Kul att du gillar dem 🙂

  • Svara

   Saija

   25 augusti 2022

   Hej Peter, ja det är exakt de jag menar, man kan ju nästintill döda för dessa med lakrits men tyvärr är de så svåra att hitta någonstans, iallafall här i Dalarna. Det går år mellan jag lyckas få tag i dem 🙁

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 34
 • 741
 • 429 297
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök