Vardagsliv

Noll sömn och reseplaner

Av
den
15 januari 2017

Alltså, jag sov verkligen INGENTING inatt, trots att jag var trött som en gnu! Jag kunde liksom inte komma till ro, bara vred och vände på mig hela natten, funderade och låg och lyssnade efter ljud. Benen värkte så jag trodde de skulle gå av, gaah! HATAR denna värk som alltid är värre när det är kallt ute (och delvis inne).

Hela dagen har gått som i slow motion och jag har hinkat i mig kaffe för att överhuvudtaget fungera. Det får jag väl “äta upp” nu när klockan är halv tio och jag känner mig hyfsat pigg!? Suck..
Inatt behöver jag verkligen få sova, jag ska upp 04.45 imorgon bitti.

Dan har varit på match i Sandviken och jag och Paulina roade oss i några timmar med att Googla på resor. Vi vill ju komma iväg någonstans i vår men frågan är vart?
Turkiet går tyvärr bort just nu så vi försöker hitta en “ersättare”. Vi vill ju ha värme, vi vill kunna sola och bada, både i pool och hav, samtidigt som vi vill kunna se oss omkring och utforska lite.
Jag kan inte vara borta från jobbet så länge så vi tänker oss en ca 10 dagars-resa. Resan får inte bli för dyr och jag vill inte ha en allt för lång flygresa. Många krav blev det! 😛

Just nu är vi iallafall helt inne på att det blir en resa till Dubai. Lagom långt att flyga, inte så stor tidsskillnad och ganska ok priser.

Har ni några andra tips?
Det finns många fler ställen jag vill åka till, också, men många av dem ligger låååångt bort. De som ligger närmare har inte riktigt fått upp värmen än i maj, jag vill ju kunna bada i havet utan att förfrysa mig!

Ja vi har ju tid att fundera lite till, och ångra oss, och Googla…

Nu väntar sängen och förhoppningsvis en lång natts skön sömn! Nattinatti!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  15 januari 2017

  Vad var Dan på för match i Sandviken idag?
  Kram

  • Svara

   saija

   16 januari 2017

   Han spelade mot Forsbacka 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 185
 • 894
 • 431 590
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök