Livet som farmor och mormor

Noelles första vecka

Av
den
11 oktober 2020

Jag upptäckte att mina videoklipp som jag laddade upp direkt på bloggen inte gick att se via mobilen så nu har jag istället laddat upp dem via YT.

Taggar

11 oktober 2020

11 oktober 2020

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 219
  • 861
  • 348 685
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök