Livet som farmor och mormor

Noelles första dygn

Av
den
8 oktober 2020

Första dygnet med Noelle har gått jättebra och vi försöker att lära känna varandra.
Hon är väldigt “snuttig” och trivs bäst med att vara nära. Igår eftermiddag fick hon prova nappen och hon blev så lugn och kunde sova längre stunder.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Carola

  8 oktober 2020

  Så fint namn hon har fått.
  Är det tagit efter någon speciell?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 165
 • 739
 • 403 050
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök