Livet som farmor och mormor

Noelles första bad

Av
den
10 oktober 2020

Idag var det dags för Noelles första bad
Först var hon jätteledsen men sen blev det riktigt skönt…

Okej mormor, nu känns det här riktigt mysigt

Vi fortsätter att smörja in händer och fötter med babyolja då hon är väldigt torr.

Jag sov hemma inatt och jäklar vad jag sov! Jag somnade som en stock redan klockan åtta och sov till fem imorse. Var upp en sväng och sen somnade jag om till åtta. Så himla skönt!
Det hade gått bra för Paulina och Noelle, så skönt att höra.

Annars har vi mest bara myst idag. Vi tog en liten promenad mitt på dagen och vi inser mer och mer att Noelle är en bebis som vill vara nära, hela tiden. Hon tycker INTE om att åka vagn! Men så fort jag tar upp henne och bär henne så blir hon nöjd igen.

Vi testade nya regnskyddet till vagnen som jag köpte i baby- och barnbutiken

På måndag ska jag ta hem bärselen som Paulina fick av min chef, det ligger kvar på jobbet men jag tror att det kan komma väl till användning med tanke på att hon helst vill bli buren hela tiden.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  10 oktober 2020

  jag har ju prenumererat på din blogg, men får aldrig några mail. Grrrr, och inte sparas mina uppgifter här heller fast jag kryssat för spara…
  Annars är jag glad att få hälsa på här och få sammanfattning av er tillvaro. Och ja, tror det är klokt att du jobbar några timmar på kontoret, så har du lättare att skilja jobb och barnbarnstillvaron. PUSS

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 132
 • 759
 • 430 819
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök