Av
den
17 januari 2021

Igår tog jag, Paulina och Noelle en långpromenad i det fina vädret.
Vi tog med oss en burk majs och gick till Kålgårn för att mata änderna.

Ner i vagnen igen för nu ska vi fortsätta promenera.

Nu är klockan runt två-tre och solen börjar gå ner.

Så häftiga isformationer! Som små hattar på stenarna som sticker upp.

Massor med vackra isrosor.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  17 januari 2021

  sötaste rosen är Noelle! gillade pippina majsen? Vi gav också majs igår, o fågelfrö. alla änder låg i vattnet och vi ville inte kasta i maten där för då sjunker den ju under ytan, men dom var väldigt senfärdiga med att klättra upp på iskanten. jag ska köpa ett par påsar fryst majs, dom verkade gilla majs o den frysta är billigare tror jag. puss

  • Svara

   Saija

   17 januari 2021

   De älskade majsen och kom flygandes direkt när jag började prassla med påsen 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 17
 • 1 771
 • 432 070
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök