Livet som farmor och mormor

Noelle hälsar på Coor

Av
den
15 oktober 2020

Igår åkte vi till Borlänge och hälsade på jobbet.
Noelle var mer än välkommen och alla tyckte att Paulina kunde börja jobba igen så kunde de turas om att ta hand om Noelle, haha!

Här träffar hon gudmor Louise för första gången

En trött tjej efter dagens intryck, Paulina skrev en liten hälsning till alla…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 19
  • 1 771
  • 432 073
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök