Livet som farmor och mormor

Noelle firar 1-årsdagen med tårta

Av
den
7 oktober 2021

Vi (jag) har ju bestämt att vi ska försöka fota Noelle varje högtid så igår var det dags för 1-årsfotograferingen.
Tyvär svårt att få till det bra i min mörka lägenhet den här mörka årstiden, och utomhus kunde vi inte gärna vara, men de blev gulliga ändå

Efter lite mamma-dotterfotografering var det dags att ta fram tårtan

Det hela började lugnt och Noelle hittade en smarrig chokladpinne

Sen började hon doppa tummen i tårtan och några minyter senare såg hon ut så här

Så exalterad!!

Busfröet!

Klappa händerna med grädde är en höjdare!

Foten gick också att doppa i tårtan

 

/Smaskiga hälsningar från nyblivna 1-åringen!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 oktober 2021

  Jag hoppas slippa se detta i verkligheten på söndag, hihi! Då låser jag in mig i badrummet tills showen är över. Kladd, iiiiik, du skrek som en stucken gris när du blev kladdig som liten. Det tycks inte ha gått i arv…Men ni ordnade så fint och jag undrar bara om ni också hann ta del av gräddtårtan innan den förvandlades till fotkladd???

  • Svara

   Saija

   8 oktober 2021

   Jag hatar fortfarande kladd så det har varit och är en utmaning med 3 ungar och sen 3 barnbarn, haha! Men Noelle hade inga problem med att kladda nej 🙂
   Nää det där var bara hennes tårta 🙂 Varken jag eller Paulina ville ha något efter Noelles framfart

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 51
 • 2 860
 • 406 606
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök