Produkttester

NIVEA CELLULAR Dagcreme

Av
den
12 augusti 2018

I samarbete med Buzzador har jag fått prova NIVEA CELLULAR Dagcreme.
Den nya dagkrämen accelererar hudens egen förnyelseprocess genom att aktivera hudcellernas egen produktion av hyaluron och kollagen, vilket resulterar i fastare hud och att rynkor reduceras. Den innovativa formulan har en kombination av aktiva ingredienser: hyaluronsyra som hjälper huden att binda vatten, magnoliaextrakt som ökar hudens motståndskraft mot externa stressfaktorer och kreatin som ger cellerna energi.

Mitt betyg;
Mjuk och skön dagcreme som går snabbt in i huden och inte blir kladdig. Doftar svagt av den klassiska Niveadoften som jag gillar. Konsistensen är len och behaglig men att se om krämen jämnar ut rynkor återstår att se. Plus i kanten för SPF.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  12 augusti 2018

  Niveas dagkrämer gillar jag 👍🏼Kramar

  • Svara

   saija

   12 augusti 2018

   Ja jag gillar Nivea överlag, tycker om deras doft 🙂 Kram

 2. Svara

  mamma

  14 augusti 2018

  vilka rynkor???

  • Svara

   saija

   19 augusti 2018

   De finns där, jag lovar! 😩

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 14
 • 2 467
 • 403 842
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök