Vardagsliv

Nezerilberoende

Av
den
14 mars 2016

Äntligen! Efter över 4 års beroende är jag äntligen fri!

Jag har sprutat i mig ca 3-4 flaskor Nasoferm i veckan (!) under alla dessa år. En enorm mängd pengar har gått åt, närmare bestämt ca 500 kronor i månaden.

Att sluta har inte varit lätt, inte alls, och det har inte alls tagit någon eller ett par veckor som det står överallt att det tar att bli av med nässpraysberoende (som för övrigt är MYCKET vanligare än man tror!)

Jag använde några av mina gamla flaskor i början och fyllde dem med egengjord koksaltlösning. Efter någon vecka använde jag det bara nattetid.
Nu, efter flera månader, är det äntligen lite lättare. På dagarna känner jag knappt av någon nästäppa men nätterna är faktiskt fortfarande ganska jobbiga.

Mina slemhinnor i näsan är nog ganska förstörda och för några veckor sedan var de så sköra att jag fick smörja med babyolja i näsan eftersom det kändes som om näsan var totalt snustorr.

Så är du beroende, lägg av genast!
Det är svårt, som fan, men det går. Kan jag kan alla!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 58
  • 1 752
  • 392 921
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök