Film & Serier

New Amsterdam

Av
den
31 juli 2019

Max Goodwin är ny medicinsk chef på det anrika sjukhuset New Amsterdam och han är fast besluten: Det försummade sjukhuset ska reformeras, patienterna ska få exceptionellt bra vård – vad som än krävs.

Serien har haft närmare åtta miljoner tittare i USA och jämförs med succéer som Grey’s Anatomy och The Good Doctor.

Sjukhusdramat följer den begåvade och charmerande Dr. Max Goodwin som spelas av Ryan Eggold, känd från bland annat The Blacklist och 90210. Som sjukhusets nya medicinska direktör har han ambitionen att bryta upp byråkratin och fokusera på att leverera exceptionell vård. Hans ambition är att alla ska få den extraordinära vården som alla – oavsett kön, ålder och klass – förtjänar och har rätt till. Och han accepterar inte ett nej.

Skaparna av New Amsterdam ligger även bakom storsuccéer som Grey’s Anatomy och The Handmaid’s Tale. Kate Dennis (The Handmaid’s Tale, Suits, Fear the Walking Dead) står för regi och producenter är Dr. Eric Manheimer (House), David Schulner (Desperate Housewives) och Peter Horton (Grey’s Anatomy).

 

 

Mitt betyg;
5 av 5

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 163
  • 2 490
  • 403 037
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök