Produkttester

Nestlé Fitness® Flingor

Av
den
24 februari 2019

Så tycker testpiloterna
Frasiga, knapriga och goda summerar positiva kommentarer från testpilotsgänget. Trots att flingorna ofta ligger i en fil, yoghurt eller smoothieskål så blir inte flingorna blöta och sega – utan behåller sin krispighet. Förbättringspunkter som några av testpiloterna påpekar är att flingorna är för söta samt att produktnamnet “Fitness” i kombination med mängden socker i flingorna inte överensstämmer med deras förväntningar på produkten. Trots detta är det majoriteten av testpiloterna som rekommenderar produkten, och 68% anger även att de kommer att köpa flingorna igen!

Nestlé Fitness® Flingor
 • Förpackning
 • Storlek på flingorna
 • Knaprighet
 • Pris
 • Smak
3.7

Summary

Goda rejäla flingor med mycket krispighet.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 100
 • 749
 • 430 000
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök