Film & Serier

Need for speed

Av
den
17 augusti 2014

Jäklar vilken bra film Need For Speed var!!
Egentligen inte min typ av film kanske men jag älskade den och har redan sett den två gånger.

Den har inte fått vidare recensioner men som sagt, jag gillade den! Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Tobey har precis kommit ut ur fängelse. Trots det bestämmer han sig ändå för att vara med i ett cross country race. Han vill hämnas sin före detta affärspartner, som satte dit honom. Men det är också hans gamla partner som har planlagt racet och som sätter ett pris på Tobeys huvud så fort tävlingen startar.

nfs4

nfs2

nfs3

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 202
  • 1 485
  • 350 803
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök