Vardagsliv

Nät igen!

Av
den
14 februari 2012

Igår morse kom det äntligen en tekniker och fixade vår fiberkonverter i hallen så nu har vi nät igen och jag kan börja leva, haha!
Jag måste TACKA NetIt (och Monika!) för SNABB och bra service! :thumbsup:

När jag är förbannad och tycker att någonting är kasst så skriver jag det men jag vill även skriva när något är bra och jag har inte fått annat än bra service när jag har haft med NetIt att göra så ett stort fång rosor till er! :luv:


Igår var det ingen bra dag, kroppsligt. Det där med att klättra 8 meter upp (om och om igen) för en lekställning för att sedan åka rutchkana ner var inget hit för min kropp! Men lätt värt några dagars extra pina för att få umgås med mina gudbarn såklart!
I övrigt så mår kroppen skit just nu, även “vanliga” dagar och det är så trist. Men jag tvingar mig ut på promenader varje dag och försöker att hålla igång åtminstone lite. Jag längtar så efter våren, dels efter lite värme och dels efter bar mark.

Jag sover bättre på nätterna nu men jag vaknar otroligt stel och det tar minst någon timme innan kroppen mjuknat.


Idag vaknade jag med migrän så nu försöker jag bota den genom MASSOR av kaffe :caffienated: och några voltaren.
 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Gabriella

  14 februari 2012

  Härligt!!!
  Då kan ni pusta ut nu.
  Kram! :thumbsup:

 2. Svara

  mamma

  14 februari 2012

  Kram på er också, jag kan komma in här! Och på min sida! Snälla rara Erik har fått jobba hela dagen med mig, vet inte vad han gjort, kanske ger han någon förklaring, nu ville han bara att jag skulle testa! :4:

  • Svara

   Saija

   22 februari 2012

   Erik är BÄST! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 13
 • 1 252
 • 350 226
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök