Vardagsliv

När man är omogen

Av
den
5 december 2020

Gissa vilken som blev utvald?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  5 december 2020

  Överst i mitten 🤗Kram 💕

  • Svara

   Saija

   6 december 2020

   Haha nää högst upp till höger!

 2. Svara

  mamma

  5 december 2020

  turkosa mössan, sötnos

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 493
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök