Vardagsliv

Nämen hej! Dags att kika in en sväng…

Av
den
15 mars 2020

Jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen!!?
Dagarna rusar iväg och jag bara hakar på.

Bloggen har fått stå tillbaks mest eftersom allt annat rent krasst har varit viktigare.

Jag har jobbat extremt mycket, ofta varit på kontoret redan vid halv sju-sju på morgonen (och då har jag ändå rest i någon timme för att komma dit) och efter att jag kommer hem efter en lång arbetsdag runt sex på kvällen är jag så trött att jag somnar efter lite mat i magen.

Jag har även rest inom jobbet, i onsdags var jag till Stockholm för att närvara vid ett viktigt möte.
Tanken var att jag skulle tillbaks nu på tisdag men det mötet är inställt pga Coronaviruset.

Jag är även med i aktivitetsgruppen på jobbet och självklart ska man fira “Bananens dag”!

Vintern kom till slut, tyvärr enligt mig. Jo jag vet att vintern är mörk utan snö men jag gillar att kunna gå utan att vara livrädd för att halka!
Men nu har den mesta snön försvunnit igen och jag hoppas inte att vi får mer snö nu, jag behöver sol, ljusa dagar och asfalt!

Helgerna har spenderats med att bygga möbler, tapetsera, måla och passa barnbarn. Ganska soft med andra ord, inget rännande på krogen.

 

Det var en kort sammanfattning men under dagen har jag tänkt hinna med att ta hand om alla mina utkast i bloggen, det har faktiskt blivit en hel del inlägg trots min frånvaro, bara det att de inte varit helt klara för publicering och blivit liggandes.

Måste avsluta med lite humor!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 210
  • 2 467
  • 406 080
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök