Vardagsliv

Några varma veckor och starten på min semester

Av
den
29 juni 2020

Herrejösses så varmt det har varit de senaste veckorna!
Självklart har jag jobbat och inte varit ett dugg ledig på en varm sandstrand… Jag har tillbringat dagarna på ett kvavt kontor eller på bussar utan AC.

Så ja, igår kväll när regnet och den svalare luften kom så jublade jag trots att min semester startade idag. Men det är svårt att göra någonting alls när det är över 30 grader varmt!
Om man inte har tillgång till vatten så är man körd.

I lördags var jag och Anders till min favoritbadplats här i närheten, så himla skönt i vattnet!

Som sagt, idag är det min första semesterdag av två veckors semester, och jag klättrar redan på väggarna! Gaaah, jag har sååå tråkigt!
Imorse storstädade jag, något som faktiskt inte blivit ordentligt gjort sedan värmen kom. Men nu är jag ju klar med det, sen då?

Jag vet verkligen inte hur jag ska lyckas roa mig i över två veckor. Vad gör folk på sina semestrar egentligen?
Jag brukar ju dela upp min semester, precis som nu, men då brukar jag åka utomlands på våren eller hösten.
Här hemma finns det inte så mycket för mig att göra. Jag ar inga renoveringsprojekt som de som bor i hus kanske har, eller en trädgård. Just nu är det lite för kallt för att ligga vid ett bad…
Ja jag vet, jag gnäller…

Men om några timmar kanske jag blir gladare. Jag har nämligen köpt mig en ny kamera. Inte ny-ny, den är begagnad från Blocket, men för mig är den ny och jag längtar!
Jag har ju en så inte gammal kamera och den är jättebra, en av de absolut bästa kompaktkamerorna som finns på marknaden, men den saknar vissa saker som för mig är viktiga.
Jag vill kunna zooma långt och jag vill kunna ta macrobilder, och inget av detta gör den kameran jag har speciellt bra.

Så nu har jag köpt mig en superzoom, en Panasonic Lumix FZ300.
Jag hade en superzoom förut för många år sedan och den gillade jag verkligen så jag hoppas och tror att den här kommer att passa mig bättre.

Kameran med tillbehör har färdats från Göteborg och enligt spårningen togs den emot på godsmottagningen i Borlänge tidigt imorse så den borde komma till Ica under dagen.
Gissa om jag väntar?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  29 juni 2020

  🙂😘

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 58
 • 1 752
 • 392 924
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök