Hälsa & Livsstil

Några sega dagar

Av
den
18 mars 2009

Jag är fortfarande hemma med en sjuk Paulina.
I förrgår fick vi åka in till akuten med henne då hon haft kraftiga magsmärtor hela dagen. Vi hade en tid hos jourläkaren på akuten men han ville att kirurgerna tittade på henne. 5 1/2 timmes väntetid! :shocked:
Så… vi åkte hem istället. Vi bor ju så nära och kan åka in om det skulle bli värre.

Paulina somnade men klockan fyra på morgonen var det dags igen och Jonas åkte in med Paulina. Nu visade proverna på förhöjd sänka så det är antagligen en virusinfektion.

Jag har haft huvudvärk i flera dagar och jag är ständigt supertrött – jag orkar verkligen ingenting. Så himla jobbigt eftersom jag både behöver och VILL göra en massa saker. Framför allt vill jag ha ork och må bra!

Imorgon bitti ska jag iallafall till läkaren på vårdcentralen. Får se om de kan hitta något fel på mig

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  18 mars 2009

  Gomorron! Vi får hoppas att du har drabbats av vårtrötthet, då vet man att det går över! Men se till att doktorn tar blodprover också!
  Solen skiner, hoppas du har chans att njuta av dagen!
  Puss :luv:

 2. Svara

  Milo

  18 mars 2009

  Usch och fy för migrän… 🙁 Hoppas du mår bättre nu!!!
  Jadu, det där skåpet hade inte suttit fel! Haha… men riktigt såå mycket saker har jag inte… så då hade jag ju varit tvungen att köpa mer scrapsaker oxå… *host* =)

  Sitter och kollar runt på olika bloggar, och ditt upplägg är ju fan perfekt… jag har ju så jäkla många sidor som ska få plats… snurrar i skallen av alla jäkla upplägg.
  Massa puss å kram

 3. Svara

  Anki N

  19 mars 2009

  Oj men Du har klagat över trötthet länge, tur du fått tid o kan kolla det där hos doktorn. Läste att det finns folk som drabbas illa av vårtrötthet att de blir redigt sjuka. Inte kul ju, på våren vill man ju vara pigg o njuta.
  Hoppas de hittar ditt dilema så du blir pigg o frisk o kan njuta av den underbar tid som nu komma ska.
  Oh att dottern piggar på sig

  Kramiz Anki N

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
Follow



Statistik
 • 160
 • 739
 • 403 015
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök