Foto

Några fler Före & Efter-foton

Av
den
30 juli 2020

Jag fortsätter mina lediga stunder med att leka i mitt nya program Luminar 4. Det är superkul att se hur helt andra bilder växer fram!

 

Dra i spaken i mitten av bilderna för att se skillnaden

 

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 157
  • 2 467
  • 405 230
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök