Djurliv

Några dagar med mamsen

Av
den
29 mars 2014

I onsdags var det dags igen, att ta bussen, tåget, bussen och bussen igen, till mamma i Fredriksberg. Den här gången tog jag med mig båda hundarna och det var första gången Daniel åkte tåg samt buss så långt. Det gick bra ändå och de var duktiga båda två.

Mamma har nyligen separerat och flyttat till eget boende så nu skulle jag hjälpa till med lite hemmapyssel, sätta upp tavellister, tavlor, klockor mm, och självklart skulle vi umgås en massa.

 

Lämnar Falun med tåg
20140326_093104-MOTION
 

Daniel åker tåg för första gången, bäst att hålla i mamma lite extra.
Ute på promenad med mamma och alla vovvarna,vi gick långa sträckor varje dag.

frberg1
Mamma hjälpte mig att göra världens godaste avokadomojs.
Mammas ena katt, Astrid.

 

Maxi älskar verkligen katterna, speciellt Torsten, och han ska gärna tvätta deras öron. De är ju hans bebisar <3
0327b
 

Maxi och kompisen Torsten.
Mamma gosar med Daniel.

frberg2

I Fredriksberg finns det jättemånga träd fulla med trädlavar.
Ute på långpromenad igen.
Går bort till hästhagen och vinkar till Säfsens maskot Filurius.
Hittar ännu fler häftiga träd.

frberg3
Gissa om mammas mat är populär, även för de fyrbenta?
Torsten sträcker ut sig.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  29 mars 2014

  Vems breda arsle har du fått med på bild tro 🙁
  Annars kände jag mig som värsta turisten, trevlig by detdär….. :thumbsup:
  Och tack för all hjälp <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 40
 • 804
 • 350 362
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök