Vardagsliv Webbigt

Nä jag ger upp!

Av
den
7 juni 2019

Nu har jag letat teman, testat och bökat i flera dagar och nej, jag hittar inget tema jag gillar.
Jag är petig med mitt tema och min blogg och det är viktigt att det känns rätt för mig själv… Jag har återgått till mitt gamla tema som ni ser och det får duga tills jag hittar nåt jag verkligen vill ha och som jag trivs med. 🙂

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 5
  • 1 771
  • 432 040
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök