Vardagsliv

Myskväll på tu man hand

Av
den
26 februari 2010

Igår passade Jonas och jag på att ha en myskväll tillsammans,
bara han och jag.
🙂

Paulina sov hos en kompis och grabbarna klarar ju sig själva så det var inga problem att vi stack.

Först gick vi till restaurang Pitchers och åt jättegod mat, Chevrebakad oxfilé med rödvinssås. Mmmm… 😀

Jag hade tyvärr jordens migrän så efter middagen gick vi en runda ute på stan. Frisk luft är bra!
Vi knatade bort till Hemmakväll och köpte lite godis inför vårt biobesök och sen gick vi och såg filmen “Farsan”.

TACK ÄLSKLING FÖR EN MYSIG KVÄLL!!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  26 februari 2010

  Låter supertrevligt, kul! Det är ni värda! 😯
  .-= morsan´s senaste blogginlägg >> Snöandet fortsätter.. =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 169
 • 2 467
 • 405 367
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök