Vardagsliv

Mysdag med bästis och hemmafix

Av
den
3 mars 2019

Igår åkte jag till stan för att möta upp Jenny och efter några timmars promenerande i affärerna så tog vi en fika och snackade ikapp.

Sen gick vi till henne och hämtade bilen och drog upp till Rusta en sväng. Paulina ville ha nya påslakan och det slutade med att jag köpte två set åt henne och ett åt mig själv.

Åkte vidare hem till mig och så fick hundarna leka av sig en stund.

Jenny åkte hem och jag städade lägenheten medan Paulina fixade och städade i hennes rum.
Vi hjälptes åt att sätta på dekorplast med marmormotiv på hennes sminkbord samt byrå och det blev riktigt bra. Sen satte vi ihop klädställningen hon köpt på IKEA och la ut mattan som hon köpt på Rusta, en jättematta!
Jag ska ta lite foton på rummet idag så att ni får se sen.

Skönt att allt är klart här hemma nu för idag ska vi roa oss med att sätta i mina nya dreads, spännande!

Men först ska jag dricka lite mer kaffe, glo på Vasaloppet (ja jag måste vara sjuk!?) och vänta på att Paulina ska vakna.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  3 mars 2019

  Meh, dags för dreads igen? Kul kul, får jag snart se resultatet?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 139
 • 2 467
 • 405 100
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök