Vardagsliv

Mys i paradiset

Av
den
17 juni 2019

I lördags åkte jag, Paulina, Jenny och vovvarna till mitt nya favoritställe (hemligt såklart!) och badade och solade hela eftermiddagen.

Det vaknas köttbulle och plötsligt fick vi två väldigt tillgivna killar!

Tass!

Tord kan både “high five” och “dansa”

Tänk att det är precis 4 år sedan jag träffade lilla Tord för första gången!

Vi avslutade dagen med middag från Max och en film i soffan.

I söndags åkte jag och Paulina med Anders till samma ställe och vi solade och badade några timmar. Sen låg jag resten av dagen däckad av migrän, mindre kul 😖

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 231
  • 857
  • 404 619
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök