Produkttester Webbigt

My Sweet Deli från Dr. Oetker

Av
den
14 april 2018

Jag har fått testa Strawberry Cheesecake från Dr. Oetker genom Smartson och vi passade på att mumsa på den på Paulinas födelsedag här i veckan.

My Sweet Deli Cheesecake Strawberry är en fyllig, somrig cheesecake med färskost, rikligt med jordgubbar (27 %) på en krispig smulkexbotten. Ta fram ur frysen ca 2-3 timmar innan serveringstillfälle. Placera kakan på ett fat och låt den tina i rumstemperatur. En kaka beräknas för ca 6 bitar.

 

Den här gillade jag! Kakan hade en krämig och god fyllning med fin brytning av jordgubbar, lite syrlig vilket jag gillade. Den smakade ovanligt bra för att vara en frysdiskkaka.
Den tar ganska lång tid på sig att tina upp ordentligt så ge den de rekommenderade 3 timmarna, minst!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 205
  • 1 854
  • 401 365
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök