Livet som farmor och mormor

Mums med smaknapp

Av
den
5 april 2021

Vilken smart grej!
Perfekt sätt för bebisarna att få börja smaka på saker utan risken för att sätta i halsen.

Noelle har testat allt möjligt i sin. Frukt och bär, ärtor, lite potatis… Mango är favoriten.
Köpte en och skickade till Freja i Stockholm med

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  5 april 2021

  Såna har jag köpt till mina barnbarn också, de är helt suveräna 👍🏼
  Perfekt också att exempelvis lägga i lite gurka och sen stoppa den i frysen, så den blir lite kall och halvfryst. Den uppskattas när det är små tänder som kliar i munnen 🤗

 2. Svara

  mamma

  5 april 2021

  Simon hade ju lagt falukorv åt Freja, fy så hemskt,,,,,

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 227
 • 896
 • 393 094
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök