Vardagsliv

Möte, Ikea och tattoo

Av
den
4 december 2013

Igår klev vi verkligen upp med tuppen!
Klockan fem blev jag väckt av Simon, sen tog jag ett bad och strax efter sex väckte jag Paulina.

Vi åkte till hennes skola i Borlänge för ett utvecklingssamtal och när det var klart åkte Tobbe och jag till Ikea en sväng. Där åt vi frukost för en tia, sen gick vi några varv och kikade, och hittade vårt drömkök(!) och sen bestämde vi oss för att även äta lunch där innan vi åkte hemåt.
Köpte bara en förpackning med värmeljus. Rekord!!! 🙄

 

Åkte hem och vilade en stund innan jag började med maten. På kvällen kom Adde, Johan, Caroline och Robin över på en kaffe. Benjamin kom hem och visade upp sin nya snygga tatuering, alldeles nygjord.
Familia Omnia Mea – “familjen är mitt allt”

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 28
  • 1 771
  • 432 109
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök