Vardagsliv

Mordförsök i Falun

Av
den
9 mars 2021

Så himla otäckt!
Ett mordförsök, mitt på dagen, ett en friluftsområde.
Just idag ska jag och Paulina ta Noelle till BVC för vaccinering och läkarbesök och då passerar vi just exakt den platsen.

Ulrika i artiklarna nedan är min kompis och hon är dagligen i hundrastgården intill platsen där det hände.

Jag tycker att det är så läskigt att sådant här nu för tiden verkar kunna ske vilken tid som helst på dygnet. Mitt på ljusa dagen bland massor med folk!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  10 mars 2021

  Hoppas polisen lyckas hitta förövaren snart…läskigt

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 233
 • 857
 • 404 626
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök