Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Mitt hår växer som ogräs!

Av
den
5 juli 2017

Näää tyvärr, det gör det ju inte alls! 😖 Men då får man ta till hjälpmedel.
Jag köpte en billig “tofs” med löshår från Fyndiq, ej äkta såklart, men för 129:- kan man inte begära så mycket. Det funkar att sätta upp håret med iallafall.

Jag var tvungen att klippa av det ett par decimeter för det gick ända ner till midjan.
Kul att kunna variera sig lite….

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 155
  • 950
  • 430 599
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök