Produkttester Webbigt

Mitt Daylio 2020

Av
den
1 februari 2021

Jag tipsade tidigare om appen Daylio här >>>

Jag har faktiskt varit riktigt duktig och fyllt i appen i stort sett varje dag hela 2020. Mycket tack vare påminnelsen jag har inställt på kl 7 varje kväll.

Nu kan man även lägga in ett foto per dag.

Ett enkelt och kul sätt att “skriva dagbok” på om man inte vill skriva långa noveller dagligen. Klicka bara, klart!
Man kanske vill följa något speciellt, vädret, motion, annat? Lägg bara in så finns det sedan som en snabbknapp.

Jag gillar!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 80
  • 764
  • 429 480
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök