Badrum

Mitt badrum just nu

Av
den
17 april 2020

Jag går ju igenom rum för rum nu i nya lägenheten och visar er. Och längre fram kan det vara kul även för mig att titta tillbaks…

Och nu har vi kommit till badrummet, det rum jag är minst nöjd med, tillsammans med klädkammaren.

Det är ganska litet och det är helt ok, det jag egentligen ogillar är färgen på golvet! Någon gång planerar jag att göra något åt det, nu för tiden finns det ju en del alternativ. Antingen köper jag plastgolv som klisterark (finns bland annat på Clas Ohlson) eller en heltäckande badrumsmatta. Jag tror till och med att man kan måla plastgolv men jag är inte säker.

Jag är iallafall superglad åt att jag har ett badkar (även om det inte alls är lika bekvämt som mitt förra. Detta är mer “rakt” och man ligger inte lika skönt i det).

Jag har inte lagt ner en krona på badrummet. Den vita hyllan och skåpet under handfatet hade jag i mitt förra badrum (skåpet under handfatet ska sågas ytterligare så att det går att skjuta in lite till)

Men badrummet känns tråkigt och jag har ännu inte kommit på hur jag ska piffa till det. Det känns iallafall inte som prio ett och det har ju det jag behöver så det är ingen panik heller.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  17 april 2020

  Här tycker faktiskt även din gamla mamma att det ser lite trist ut. Ett lite roligare duschdraperi “ler”…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 163
 • 2 490
 • 403 037
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök