Hälsa & Livsstil

Missat besök och avbokat möte

Av
den
22 november 2010

Började fundera när mobilen ringde och ringde i förmiddags på jobbet, från skyddat nummer dessutom. Jag hade inte tid att svara och tiden gick och sen kom jag på! TUSAN också!

Paulina hade en tandläkartid på förmiddagen! Som vi missat helt!
Faaan!

 

Det var en viktig tid eftersom hon skulle till en specialist som skulle bedöma om hon behöver tandställning eller inte och nu måste hon vänta på en tid ända till våren eftersom specialisten bara kommer dit 2 gånger per år.

Jag slutade klockan ett och åkte hem, rastade vovvarna, plockade och donade lite här hemma och sen ringde jag Benjamins lärare och ställde in hans utvecklingssamtal.
Det känns så onödigt att behöva springa där mer än nödvändigt och det tar dessutom på krafterna. Vi sågs ju förra veckan och vi ska ses nästa vecka igen så det kändes lite som kaka på kaka.

Hade ont som tusan och fick en riktig trötthetsattack så jag somnade på soffan. Hatar att bli så trött att jag nästan somnar sittandes!

Vaknade av att Jonas kom hem och strax därefter kom min underbara granne Mia och jag fick ventilera lite. Tack gumman för att du finns!

Efter lite middag hjälpte jag Simon att färga håret och sen satte jag mig vid datorn.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Huvudvärken blir bara värre och värre och jag vill INTE få migrän!
Imorgon måste jag jobba extra igen då vi har sjuk personal på jobbet och ingen annan kunde.

Nattinatti

 

 

Taggar

22 november 2010

25 november 2010

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 764
  • 429 500
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök