Djurliv Vardagsliv

Mina små älsklingar

Av
den
17 maj 2010

Åhh vad tomt det kommer att bli snart!! Jag får lite panik… Tomt och tyst och lugnt…
Fast, vi ska ju ha kvar lilla Diino så helt lugnt blir det väl inte ändå.

Men vad jag kommer att sakna de små!

Valparna har redan egna starka personligheter.

Diino är mammas (mattes) pojke och vill ligga nära, gärna vid mina fötter. Han håller koll på mig och när jag säger något till honom svarar han med morr, ylande och lite skällande. Vi kan alltså “prata” med varandra!
Han är ganska lugn, förutom när skurmoppen kommer fram. Då blir han som galen och ska fånga den till varje pris! De andra valparna låter faktiskt bli den.

Diino

 

Dimma är mest “neutral”. Hon är en liten blandning av allt. Gosig, busig, mammig, egen, tuff, blyg…
Hon kommer ofta till soffan och vill komma upp och vara med. Då får hon ligga bredvid oss och titta på tv.
Hon är hemskt fin med en tydlig bläs i ansiktet och jag tror att hon kommer att passa jättebra hos sin nya familj i Uppsala!

 

Dotz, som är störst av valparna, är också den tuffaste. När vi utforskar nya områden ute är hon först fram för att checka läget. På grund av hennes lite större storlek kommer hon fram överallt, där de andra valparna har lite svårigheter. Hon älskar att gosa och gärna mysa in sig i nacken på en.
Hon kommer att passa toppen i Mora!

Darling är minst. Hon ser lite ut som en limpa med fötter på! 😛
Och tuff är hon! Hon kan ge sig på vem som helst för att visa sitt övertag, oavsett storlek. Hon kan morra så att alla hennes små tänder syns!
Men hon är samtidigt jättego och hon säger till när hon vill gosa. Att bli kliad på magen är myyysigt!
Hon kommer att bli högt älskad av familjen från Bollnäs!

VALPKÖPARE!!
Veterinärbesöket med besiktning, vaccinering och chippning kommer att bli på torsdag kväll runt 17.30, så att ni vet. Efter det är det fritt fram att komma och hämta era små!
Hör av er om ni funderar på något;

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Synnöve

  17 maj 2010

  Jag blir så sjuk….
  Vill ha.
  Men får nog titta på dina bilder i stället.
  Kramen.
  .-= Synnöve´s senaste blogginlägg >> Marsipantulpan och molnorkidè. =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 93
 • 785
 • 348 103
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök