Vardagsliv

Mina målbilder för 2020

Av
den
1 januari 2020

Det känns ju lite som att det här med målbilder, eller nyårslöften om man hellre vill kalla det så, är ett måste, trots att man redan vet att man inte kommer att hålla det. Haha!

Men har man en blogg så har man och då hör det till 🤣 så här kommer mina målbilder för 2020.

Jag ska försöka bli bättre på att ta hand om mig själv och några delmål jag har är;

 • Tänka på vad jag stoppar i mig (återkommande mål jag vet!)
 • Fortsätta med att äta vardagsmaten lite på samma vis som nu med lite finjusteringar.
 • Röra mer på mig. Det där med gymkortet som jag köpte i höstas gick ju sådär, precis som jag misstänkte från början. Men hey, nu har jag iallafall testat (än en gång) och nää, gym är inget för mig.
  Framför allt för att jag är alldeles för trött och slut efter en arbetsdag, jag bara orkar inte ta mig iväg. Men det finns ju andra alternativ och jag tänker att jag behöver gå mer och då kan jag ju även passa på att rasta kameran mer, som även det är ett mål.

 

Jag behöver beställa tid till;

 • Cellprovskontroll. Aja baja, jag har slarvat med det och nu är det faktiskt dags att jag pallrar mig iväg.
 • Mammografi. När jag fick min kallelse var jag på semester i Turkiet och jag ringde aldrig upp och bokade en ny tid. Det SKA göras under detta år!
 • Tandläkarbesök. Mina tänder mår inte alls bra och jag har inte varit till tandläkaren sedan jag sövdes då jag skulle dra ut ett par tänder. Det har inte blivit av, dels på grund av min tandläkarskräck men även av ekonomiska skäl.
 • Läkarbesök. Jag behöver kolla upp ett par saker, bland annat mina värden, se över en del leverfläckar mm och det var längesedan jag var hos min läkare så det är nog dags.

Jag känner att jag vill satsa ganska mycket på mitt nya hem under 2020, framför allt efter att Paulina hittat något eget och flyttat.
Jag ser fram emot flytten den sista januari, det känns som om ett nytt kapitel i livet startar, även om det samtidigt känns lite konstigt.

Att för första gången NÅGONSIN bo helt ensam!
Det ska bli helt fantastiskt skönt!
Men kommer det att bli väldigt ensamt, långtråkigt? Jag är ju van vid att alltid ha någon med mig här hemma, en sambo, eller barnen, eller en inneboende. Någon att snacka med, umgås med en stund om man känner för det…

Jag vet faktiskt inte men just nu ser jag bara fram emot att få bo helt själv och rå om bara mig. Och jag har ju faktiskt aldrig haft några större problem med att roa och sysselsätta mig själv.

Hemmet då…
Det kommer att bli lite svårt att få någon vidare ordning i det nya hemmet så länge Paulina bor där eftersom det kommer att vara ganska trångt. Men hall, badrum och kök kan jag iallafall börja att satsa på och äntligen känner jag lite lust till att fixa och dona hemma igen, att få det sådär mysigt som jag vill ha det.
Så under år 2020 ska jag satsa ganska mycket tid och pengar på mitt hem helt enkelt!

 

 

Arbetsmässigt så hoppas jag på ännu mer utveckling, att jag får mer ansvar och att jag lär mig massor med nya saker!

Jag ska däremot försöka bli bättre på att inte stressa mig igenom dagarna.
Jag är en sån som panikjobbar så fort det finns att göra och sen kan jag sitta nästintill sysslolös ett par timmar på eftermiddagen. Bättre att försöka jobba i jämn takt under dagen.

 

 

Jag hoppas ju att jag får möjligheten att resa någonstans även i år. Förra året reste jag ju både till Sardinien och till Turkiet.
Men samtidigt så vill jag ju satsa på mitt nya hem det här året så jag får se om jag lyckas komma iväg.
En vecka i Turkiet igen vore ju inte helt fel.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  1 januari 2020

  Älskade unge, hoppas att det mesta slår in av dina planer! Allt låter vettigt och genomförbart. Du seglar inte direkt uppe bland molnen. Älskar dig

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 165
 • 739
 • 403 050
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök