Målarböcker Vardagsliv

Mina första målarbilder i boken Kawaii

Av
den
15 september 2021

Det här var den första boken jag köpte, innan jag visste att jag skulle tycka att det här med att måla/färglägga var så himla kul.
Jag köpte boken, billiga färgpennor och ett kit med alkoholmarkers och satte igång, och sen var jag fast.

I den här boken grundade jag med alkoholmarkers och skuggade sedan med målarpennor.

En helt tom bild

Grundad med markers

Påbörjat skuggningen

 

Jag har målat 4-5 bilder i boken men tröttnade sen på alla figurer Perfekt att ha flera målarböcker så att man kan växla motiv beroende på humör just då.

Men det var när jag började med den här boken som jag insåg att det här var ju riktigt kul!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 221
  • 896
  • 392 958
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök