Foto Semester/Resor

Mina favoriter – Lemurerna

Av
den
14 juli 2020

Mina små pälsklingar låg och sov så sött när jag kom in till dem och trots att jag dröjde mig kvar så fortsatte de bara att sova.

Mys på rad

Men när jag skulle gå hem på eftermiddagen och passerade lemurhägnet så hade de vaknat och jag tog några foton genom stängslet.

Ni ser ju, han vill definitivt följa med mig hem!

Ögonen <3

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  15 juli 2020

  😍😍😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 215
 • 2 467
 • 406 175
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök