Hem Ljuva Hem Sovrum

Min sovalkov just nu

Av
den
13 april 2020

Grunden i min sovalkov i vardagsrummet är klar. Väggarna är målade, jag har fått upp en hylla, draperier, sängkappan och mitt lilla sängbord är på plats.
Det saknas fortfarande lite på väggarna och jag skulle behöva någon form av belysning men det får nog komma efterhand för just nu vet jag inte ens hur jag vill ha det.

Här sover jag iallafall bra!

Några tips på hur man kan få det mer mysigt?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 173
  • 2 467
  • 405 456
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök