Vardagsliv

Min sega dag

Av
den
3 december 2015

Jaaa vad har jag gjort?
Gråtit, gråtit lite till, lyssnat på deppmusik och gråtit lite till. Ungefär så…

Bästa Sandra ringde och vi snackade bort någon timme. Saknar dig vännen, önskar du fanns närmare och kunde kramas med mig <3
Men snart kommer jag och hälsar på! Småland – Here I come!

Benjamin har varit på rättegång i Mora hela dagen. Han kom hem en snabbsväng men har stuckit ut igen. Paulina är ute med kompisar.

Jag fick laga middag och äta ensam. Har aldrig lagat fiskgratäng i en sån liten form tidigare!
Inte smakade den speciellt gott heller, har ingen vidare matlust alls just nu. Ja jo en bra bantningskur är det ju och det behöver jag så jag ska väl se det positiva i det hela.

Igår glömde jag bort att äta, hinkade bara i mig en massa kaffe för att kunna hålla ögonen öppna. På kvällen när jag och Paulina stod i badrummet höll jag på att svimma. Allt bara snurrade och det svartnade för ögonen.
Kroppen säger ifrån, oron, tårarna, bristen på sömn och näring… Ångesten är värst. Att känna hur hjärtat rusar, hur det snurrar i skallen, hur trycket över bröstet bara blir värre.
Försöker andas mig igenom de värsta attackerna. Har inget val, måste ju igenom dem…

Allt det här kom så jävla olägligt!
Det är inte det här jag behöver, alls.
Men som sagt, jag har mig själv att skylla… Jag skulle ju inte… Inte igen…
Jag reser mig väl, så småningom, men… det är tungt som fan att känna sig misslyckad än en gång.
Det svider rejält i hjärtat 🙁

Benjamin hittade min Bluetoothsticka under soffan och jag blev så glad. Senast jag skulle använda den funkade den inte men jag tänkte ge den ännu ett försök, det är så skönt att slippa alla dessa kablar.

Kopplade in den och fipplade lite men näää… Hittade bruksanvisningen till högtalaren då jag Googlade och… Högtalarjäveln har ju Bluetooth inbyggt!!!!!

Määäh, här har jag köpt en sticka för flera hundra som bara krånglat, och jag har haft högtalaren i flera år, utan att fatta.
Jaja, bättre sent än aldrig. Nu är både telefonen och datorn inkopplade via bluetooth iallafall.

 

Nu ska jag klä på mig varma kläder och ta en kvällspromenad med Daniel och musik i lurarna. Sen kanske det blir ett kvällsbad innan jag ska försöka få lite sömn. Hoppas på en bättre natt, jag behöver verkligen sömnen.

Imorgon kväll är jag (kanske) bjuden på julbord, om jag leker “respektive”, haha!
Kan nog vara bra att komma ut bland lite folk?

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  3 december 2015

  Kan du inte mejla mig och berätta vad som har hänt? Eller skriva ett lösenordsskyddat inlägg.
  Jag tänker på dig <3
  Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 70
 • 764
 • 429 458
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök