Vardagsliv

Min önskelista!

Av
den
12 mars 2014

Jag fyller år snart och ibland, om jag har möjligheten, firar jag genom att köpa mig själv något. Har liksom aldrig firat födelsedag sedan jag blev vuxen.
range_aeg
I år vet jag precis vad jag vill ha av mig själv i present!
En Ergorapido BrushRollClean

 

Alltså, det här med svarta golv! Den här årstiden! Gaaah! Jag blir galen! :angry: :ohno:
Hundarna drar in MASSOR med grus och smuts och dessutom fäller de nu inför våren. Och inte blir det bättre av att solen lyser på golven och man verkligen ser minsta lilla dammkorn.

Det räcker inte med att bara dammsuga heller eftersom det fortfarande syns små tassavtryck mm på golvet så man behöver både dammsuga och skura. Helst varje dag!
Suck…

 

Så jag vill ha en handdammsugare. Jag hade en för flera år sedan och den var bra på att suga upp med tyvärr desto sämre på att hantera päls. All päls fastnade i valsarna och man fick montera isär halva dammsugaren för att få loss det.
Nu har Ergorapido en ny variant som enkelt “skär av” päls och hårstrån genom ett tryck med foten på en pedal.

maxresdefault

 

http://www.youtube.com/watch?v=727OTtsmMJE

 

top_invader

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 203
  • 1 854
  • 401 317
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök