Kök

Min nya ugn och jag är inte kompisar

Av
den
3 maj 2020

Jag har tydligen en varmluftsugn!
Det tog ett tag innan jag fattade det, och varför den lät så mycket 😆

Men, det här är ju helt annorlunda mot en vanlig ugn, tror jag? Den känns varmare och det går snabbare att både värma upp och att tillaga.
Ingen bruksanvisning fanns det heller men nu tror jag att jag hittat rätt ugn på nätet så jag har laddat ner bruksanvisningen därifrån. Det finns huuuur många konstiga märkningar på knapparna som helst 🙄

Har du en, eller har haft, en varmluftsugn? Något speciellt jag ska tänka på?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  3 maj 2020

  Aldrig haft en varmluftsugn. Tyvärr, tror den funkar bra, när man väl lärt sig!

 2. Svara

  ejmis

  5 maj 2020

  Bästa man kan ha!! Men sänk värmen något mot för en vanlig ugn. Går ju att grädda flera plåtar samtidigt.

  • Svara

   Saija

   6 maj 2020

   Jag har hört att de ska vara bra men jag får inte riktigt till det, jag ska testa att sänka värmen lite, tack 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 178
 • 2 490
 • 403 097
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök