Foto

Min nya kamera!

Av
den
23 augusti 2012

Nu har jag sålt min Panasonic Lumix GF3 med objektiv och istället köpt mig en Nikon D5100 och jag är hittills såååå himla nöjd! Åhh vad jag saknat en riktig systemkamera!

D5100 är en avancerad systemkamera med oöverträffade egenskaper som stimulerar din kreativa sida och hjälper dig att skapa stillbilder och filmer.
Den utfällbara och vinklingsbara monitorn hjälper dig tillsammans med kamerans D-filmfunktion att skapa unika bilder ur alla vinklar. Med hjälp av en specialeffekt kan du skapa magiska stillbilder eller filmer.

Med HDR-funktionen kan du ta stillbilder med fina detaljer av motiv med hög kontrast.

Produktinformation >>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  23 augusti 2012

  Lycka till med nya kompisen :luv:

  • Svara

   Saija

   26 augusti 2012

   Det ska jag, yihooo! 🙂

 2. Svara

  Anna

  30 augusti 2012

  Visst är det super med vinkebar dispaly!!! Det har jag på min trotjänare Canon Powershot A80.

  // Anna

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 764
 • 429 478
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök