Djurliv

Min lilla kille har det så bra!

Av
den
7 februari 2020

Det är såååå tomt hemma, utan en snarkande liten kille. Men när jag ser fotona som mamma tagit så vet jag att vi tog helt rätt beslut!
Min lilla prins slipper nu sitta ensam hela dagarna och vänta på oss, istället får han vara ute på lååånga promenader och springa lös, han får träffa kompisar, följa med mamma till jobbet på loppis och han får mysa med två kattkompisar. Precis så en liten prins ska leva! ❤

Daniel vaktas av sina kattkompisar

Trött liten kille vilar i favoritfåtöljen

Daniel har även träffat en tjej! 😍

Och en bästa kompis!

Det är tröttsamt att vakta loppis

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  7 februari 2020

  Så trött prins idag, dels efter långpromenad i skogen igår och sen loppisdag idag. Imorgon bitti ingen väckarklocka, bara sova och gosa. Och ja, han har det jättebra, för att inte tala om din mamma! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 155
 • 739
 • 402 996
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök