Klädkammare

Min klädkammare just nu

Av
den
17 april 2020

Också ett jättetråkigt rum men jag är väldigt glad att jag har en klädkammare och slipper ha garderober i lägenheten. Här får jag plats med allt ifrån kläder till sängkläder, handdukar, filtar, gardiner och andra textilier.
Jag och Paulina delade ju detta utrymme tills för bara någon vecka sedan så jag har inte hunnit göra något alls här inne.

Planen så småningom är att inreda lite som en “walk-in-closet” med ny färg, inbyggda hyllor, heltäckningsmatta, schysst belysning, speglar mm. Det skulle ju faktiskt kunna bli skitbra där inne! 😃

Taggar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 171
  • 2 490
  • 403 063
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök